Lite hattig semester

Jaaaa, nu är det måndag och första riktiga semesterdagen för i år 🙂

Vanligtvis har jag alltid fyra eller fem semesterveckor i sträck men i år var det inte möjligt så jag är först nu ledig två veckor, sen jobbar jag två veckor igen och så har jag semester i två veckor till. Ingen drömsemester kanske men bra ändå, allt som innehåller ordet semester är ju något positivt 🙂

På torsdag ska  jag och barnen åka till Riga på en liten kryssning. Så kul att fortfarande få med sig båda barnen, har sagt i två år nu att nästa år kanske inte dottern kommer med längre men än så länge så får jag njuta av hennes sällskap – Gott!

Annonser

2 tankar om “Lite hattig semester

  1. Riga har vi oxå tittat lite på fast utan barna ;). Tänk här längtar vi nästan efter den dagen då dom inte vill med längre hihihii…..
    Ha de så bra och hoppas ni får bra väder.
    Kram Ing-Britt

  2. Ja då blir semestern lite utspridd. Men då har du ju nåt gott att vänta på under dom två jobbarveckorna. Härligt med en minikryssning,och att ungdomarna vill följa med än. Jag såg att du haft vaknätter, och ja jag minns hur det var. Hur trött man var. Men det är en övergående tid precis som vaknätterna när dom var små,*L*….
    Kramen på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s