Fräckt byte

Snabb som attans var jag när jag såg att en av mina grannar höll på att flytta. Ringde hyresbolaget på en gång och kollade av om det var så att det eventuellt skulle bli en parkeringsplats eller garage ledigt. Så den första augusti har jag äntligen ett garage att ställa in bilen i så att jag slipper vara orolig att den inte får vara ifred när jag måste ha den efter vägkanten.

Lite fräck var jag också när jag såg att de plockat ur sitt vindsförråd… 🙂 Då var jag där och bytte förråd med den lägenheten för det var mycket bättre plats i det än det jag fick när jag flyttade in. I det gamla fanns det knappt någon rak yta att stå på utan snedtak nästan i hela förrådet och dessutom gick murstocken genom det förrådet. Nu har jag riktigt bra yta och då är det definitivt mycket lättare att hålla ordning i det också.

Annonser

7 tankar om “Fräckt byte

 1. håller man sig inte framme får man heller inget 🙂 bra gjort av dig
  fina bilder från trippen till Riga
  kul att du tittade in hos mig – välkommen åter 🙂
  kramar

 2. Så kul att du har hittat till min blogg. Du är SÅ välkommen tillbaka.

  Tänk om vi också kunde byta garage på det sättet. Vi har garage i ett parkeringshus, som ska rivas i höst. Så vi väntar på att vår hyresvärd kan få ett garage till oss. Vi brukar ju resa bort lite då och då. Nu i september ska vi resa bort och om man ska riva garaget så vet ingen vad vi ska göra.

  När det gäller vindsförråden, så finns dom i källaren och vi har fått nummer på våra, så det går inte att byta trots att vi behöver ett mycket större.

  Svar: Visst är det kul med minigolf. Men jag är inte så förfärligt duktig.

  Gilla

 3. Alltid bra med lite exra utrymme… Utrymme det har jag oxå massor av .Å gisses vad skrot jag samlar på mej.. eller bra atthasaker.. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s