Foppatofflor = Akutbesök

Dagen blev inte alls som den skulle bli, inte alls som jag planerat!

Mamma, bonuspappa, syster Renate och hennes son Emanuel skulle komma hit idag på ett litet besök och så långt fungerade min planering. De kom och jag tog fram kladdkaka ur frysen och satte på kaffebryggaren. Sen så tog jag och mamma våra bilar och åkte iväg till en biltvätt här i stan som både handtvättar bilen och städar den invändigt för 199 kr.

Väl där så går vi in och ska höra om de har tid POFF jag tittar bakom mej och ser mamma (Sita) ligga där på det våta betonggolvet med benen i en konstig vinkel. Hon hade klivit in på det våta betonggolvet med sina foppatofflor utan att tänka på att det var en mycket dålig kombination. Det blev direktfärd till akuten istället för hem till kaffe och kladdkaka och där blev hon kvar ett par timmar innan hon hade kollat upp så att inget var brutet i ben eller höfter.

 

Knäppt är det allt på akuten nu för tiden, jag menar… Hon hade så ont att hon nästan svimmade men inte får hon något smärtstillande inte, inte ens då vi frågade om det. Nej då, de hänvisade bara till apoteket 

Annonser

9 tankar om “Foppatofflor = Akutbesök

 1. Så hemskt tråkigt för din mamma. Hon hade ju sett fram så mot besöket också så slutar det på det viset. Blev hon röntgad så det helt kan uteslutas att inget är brutet?
  Det där med smärstillande är nog olika beroende på vad man har gjort. Men en alvedon kan väl inte vara så farligt.
  Vi får nog samsas om solen idag, för den velar verkligen fram och tillbaka,*L*…
  Kram vännen!

 2. Så mycket dåligt inom vården idag! Klart hon skulle fått något mot det onda…det var ju därför hon var där! Så bedrövligt!!
  Dax för nya foppatofflor! De är farliga när de börjar att bli lite slitna…
  Jag har mailat dig!
  Kramiz!

 3. Dagens akutvård är under all kritik, man får ingen service alls. Jag tror att vårt samhälle kommer att sluta som USA. Vi nödgas köpa sjukvård om vi vill bli behandlade och omhändertagna. Statliga sjukvården kommer att bli för dem som inte har råd att betala sin sjukförsäkring.
  Sv; Håll ut vett jag, den blir bättre har du kommit förbi dressinen? Men sen så är det ju så, att allt passar inte alla. Vi har ju olika strängar som roar & underhåller oss å just denna bok kanske inte riktigt roar dina sinnen 🙂
  Ta hand om sjuklingen

 4. Men oj så det kan gå.. och foppatofflor och vått är rena rama livsfara. Tycker gott och väl att de kunde ge henne smärtstillande, det är deras skyldighert / ansvar. Hoppas att det inte blev något allvarligt av fallet.. Kram

 5. Fan!Blir förbannad när jag läser sådant här/Grrr
  Folk ska inte behöva ha så ont!
  Helt otroligt!
  Men jag är verkligen inte förvånad över någonting längre…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s