Pissdag!!!!

Denna dag går till historien som den sämsta ever – En riktig pissdag!!!

Vaknade i morse (läs förmiddag) av att mobilen ringer. Ett jobbsamtal där personen bytt mobil och blandat ihop mitt privata telefonnummer med mitt arbetsnummer. Ja ja, skit samma, kunde lika gärna svara på några frågor när jag ändå var i luren.

Upp och in i duschen och där kände jag att en begynnande huvudvärk var på G. Hm, går väl över tänkte jag men ack så jag bedrog mej. Två treo och två alvedon senare var jag tvungen att ringa blodcentralen och boka om tiden då det inte var att tänka på med den värken.

Sonen var inte heller nådig idag och det fanns inte mycket utrymme för tonårsfasoner idag och jag kände hur humöret sjönk och sjönk tills det riktigt drunknade i en surnande gyttja. Köra sonen till hans pappa var jag ju tvungen att göra huvudvärken till trots, finns ju inte någon annan än mej själv att lita till som det nu ser ut.

Ett par Eeze senare så började värken lägga sej något och lämnade kvar ett hur tungt huvud och sinne som helst. Jag ville bara gå och stänga in mej i garderoben med en flaska vin och glömma att det överhuvudtaget fanns en verklighet utanför. Men det gjorde jag ju inte, hade ju besök på ingång så jag skrapade ihop spillrorna av mej själv och satt på kaffet. Besöket dröjde och jag kände att klockan drog iväg likaså kände jag att spillrorna av mitt jag blev svårare och svårare att hålla ihop så jag avbokade besöket till en annan dag då jag fiskat upp humöret igen.

 

Annonser

3 tankar om “Pissdag!!!!

  1. Tråkigt med din huvudvärk. Tur du kunde boka om besöket. Här har Renate fixat käk idag. Ris o kyckling till lunch, pizza nu i kväll. Tar några steg nu utan kryckorna. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s