Vaknade…

…med huvudvärk 😦

Men denna dag tänker jag inte vänta ut den och se om den går över av sej själv. Nej, upp och in i köket och inom två sekunder har jag tagit en alvedon och stoppat två treo i ett glas – En upprepning av tisdagen vill jag inte ha!

Nu ska jag käka frukost och titta på de två sista avsnitten i serien ”Games of Thrones. Det är den första boken i serien om A song of ice and firesom jag beställt som har kommit ut som serie. Var i valet och kvalet om jag skulle titta på serien före eller efter jag läst boken men bestämde mej för att se serien innan jag läste böckerna då jag tror att det blir lite lättare att komma in i att läsa på engelska igen.

Annonser

7 tankar om “Vaknade…

  1. Tack söta du.. gilar ju att fotografera, skulle däremot vilja ha mer utrustning till kameran. Hoppas att du vaknade upp til en bättre dag idag.. Kram

  2. Haha, så du kunde inte hålla dig borta från serien =) Det som e lite trist e att dom har gjort lite småändringar i serien för att hinna med liksom… Du kommer märka det när du läser, tror man har haft lättare att hänga med om man läst först =) Men vad tyckte du? =)

  3. Ja det är säkert rätt tänkt att se serien först,då får du ju lite kött på benen till böckerna sen.
    Skönt att slippa huvudvärken,det brukar kunna förstöra en hel dag om man inte hinner ta tabletter innan det bryter ut ordentligt.
    Kram vännen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s