Köksö

I går när vi var in till Örebro så passade vi även på att kika in på IKEA en sväng. Där hittade jag ett alldeles perfekt rullbord/köksö för mitt kök. Jag har ju å otroligt dåligt med bänkar så det var ett välkommet tillskott till köket.

Men IKEA vet ni… Tog en hel evighet att montera ihop denna lilla guldklimp och när jag hade kommit drygt halvvägs så stod det att det krävdes borrmaskin… BORRMASKIN

 Borrmaskinen den försvann med sambon eller om det var sambon som försvann med den… Näää, det var nog borrmaskinen som försvann med sambon – Ja ja, skit samma för jag har i vart fall ingen 😦

Men jag är väl kvinna
Ser ni hur jag löste det tillfälligt? – Jag hängde upp slideskivan, som staget under skulle borras dit, med sladden till lattemaskinen 😀 Det går väl inte att använda slideskivan till något just nu men det kanske dyker upp en snäll människa med en borrmaskin snart.

Annonser

7 tankar om “Köksö

 1. Ja men vad typiskt, och hur många har en borrmaskin hemma bara så där. Inget som man använder jätteofta,utom vid flytt och möjligtvis om man köper nåt som måste borras upp. Kanske du kan få låna nån. Jättebra blev det i vilket fall, och bra nödlösning du kom på..*ler*..
  Kramiz♥

 2. Kvinnor kan! 😉

  I mitt nya kök så har jag EN liiiten fyrkantig bänk i köket. med andra ord så kommer jag sakna avlastningsytor. har faktiskt funderat på nåt sånt här. Vi får väl se.

 3. Hejsan!
  Blev ju väldigt bra där o borrmaskin måste det väl finnas många som har att låna. Förstår iof att du tyckte det var lite irriterande men är man uppfinningsrik så…..;))
  Kram Ing-Britt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s