Flytta hemifrån

Nu händer det!

Min dotter ska flytta hemifrån den första december…

En helt ny period i livet börjar både för henne och för mig och ser väl fram emot dagen med lite av en skräckblandad förtjusning. Det kommer att bli tomt efter henne här men samtidigt så är jag så glad och förväntansfull för hennes skull.

Att hon sedan flyttar ihop med sin pojkvän Karl gör att jag kan känna mig tryggare, han kommer att ta hand om henne på bästa  sätt (inte för att hon inte kan ta hand om sig själv men två tryggar mer) då han är mycket stabil, mogen och ansvarsfull – De är ett sååå fint par!

Annonser

7 tankar om “Flytta hemifrån

 1. Bara en månad kvar nu innan de flyttar, antar att det är en massa spännande saker som händer dem nu, och för dig med lilla hunden 🙂 Hoppas att du får en fin Tisdag.. Kram

 2. Vad roligt för dottern,ett stort steg, och du känner både glädje för henne och också lite sorg. För det blir tomt till en början tills man vant sig. Men sen är det skönt,och man kan umgås på lite andra villkor.
  Har lillvovven installerat sig än,jag såg att du köpt en massa fint till henne..
  Kram o lycka till♥

 3. Å det är så mysigt när barnen flyttar…då kände jag att jag lyckats som förälder. Att dom vågade ta steget ut i ett självständigt liv! Och det är ju faktiskt så att dom kommer hem och hälsar på och det bästa är att jag kan åka dit och hälsa på. Livet har gått in i en ny era! Fast vi har ju en dotter kvar hemma, så jag vet ju inte hur jag reagerar när jag inte har nån kvar…..
  Lycka till för dottern!
  Må så jättegott goa du!
  Kram Kram!

 4. Mycket som händer nu då… jag tyckte det var blandade känslor när mina döttrar lämnade hemmet, nu kan jag bara tycka att det är skönt. Vi har ändå tid ihop då och då, som ikväll. Vi skall ut på äventyr. Har du fått hem hunden nu tro ? Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s