Inrikes flyg

Jösses vilken dag säger jag bara, men ändå med en stooor suck.

Idag var det meningen att jag skulle ta tåget till Arlanda för att sedan flyga därifrån till Umeå för att vara med på ett möte mellan Boj och HSO.

Kom till tågstationen i god tid och tio minuter innan tåget skulle gå meddelar SJ att tåget är 55 minuter sent *grrr* Insåg ganska snart att jag aldrig skulle hinna med flyget då jag från början haft en timma på mig från det att tåget skulle komma fram till Arlanda till det att flyget gick.

Skrik o panik!!!!

Slutade med att jag fick boka om flygbiljetten och så sätta mig i bilen för att ta mig till Arlanda *suck*. Nu sitter jag i vart fall på terminalen och väntar på att få hå ombord på det pyttelilla planet. Det pirrar rejält i magen nu då detta är första gången jag flyger inrikes

20111109-161850.jpg

Annonser

8 tankar om “Inrikes flyg

 1. Oj! Då blev det en riktig sen hemkomst!!
  Jag hade dukat under av utmattning o sen köra ända hem ifrån Arlanda,,Hoppas att du kunde ta lite extra sovmorgon idag då/Kram Ciara

 2. Och det gick bra att flyga, eller?=) Vi flög ju inrikes till Gotland i oktober och jag tycket det gick jättebra. Och det var ett litet plan, tog ca 30 passagerare. Enda som var lite jobbigt var att det brummade så från motorerna….tur då att resan inte tog mer än 1 timma. Och det där med förseningar…..sånt kan göra mej helt tokig. Okej om det är nån olycka eller oväder som orsakat…men annars så finns tidtabeller för att hållas…Och hur sjutton ska man kunna åka kollektivt när tiderna stämmer så illa? Bara en liten fundering från en landsortsbo…..
  Må så jättegott!
  Kram Kram!

 3. Tråkigt när det blir så, typiskt sj :(. Hoppas allt det glöms bort och att du får en behaglig flygresa och givande Umeåbesök. I Umeå bodde Tommy ett tag som liten.
  Kram Ing-Britt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s