Längesen sist…

God lördag morgon på er alla 🙂 Här vräker snön ner redan och dagen kommer enligt väderleksrapporten att se ut så här utan uppehåll på snöandet.

Har väl varit lite till och från i tanken på bloggen men bestämde mig ändå för att skriva ett inlägg idag 🙂 . Det är så himla mycket på jobbet nu, eller nu och nu… Det har det varit nu i flera månader och jag gör flera människors jobb och det säger sig själv att det blir långa dagar och massor med övertid och då är det svårt att samla tankarna till bloggen. Men å andra sidan känner man sig verkligen nyttig.

Vilken tur jag ändå har att jag har ett arbete där jag kan ha Alice med mig i stort sett hela tiden. Hon är nu 6 ½ månad och har blivit helt rumsren och är jätteduktig att gå i koppel, att lämna henne själv hemma är inte lika lätt än. Här håller hon på att tugga sönder en boll hon vännen Ciara *hahaha*, hon berikar verkligen mitt liv!!

 

Annonser

5 tankar om “Längesen sist…

  1. Ja det var längesen du skrev här,men förstår om det är mycket annat,då kan helt klart bloggen vila.Den finns ju kvar,och bloggarna också..*L*…
    Så stor hon blivit Alice,och vad skönt att hon kan vara med dig på dagarna. Hundar ska ju inte vara ensamma för många timmar.
    Ha det gott vännen
    Kramizar♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s