En liten olycka

I går kväll hände en liten olycka inne på mattan och när min lilla nakenfis fick en tillrättavisning så sprang hon och gömde sig bakom gardinen 🙂

Det har varit en kamp att få henne rumsren men nu så händer det olyckor ett par gånger i månaden. Sist var när vi var upp till syster yster och grattade henne på hennes 40 års dag och naturligtvis på hennes vita vardagsrumsmatta *suck*.

Pratade med en tjej som har stor erfarenhet av nakenhundar så sa hon att det kan vara svårt att få dem rumsrena, speciellt killar (tur ändå att jag har en liten tjej då 🙂 )

Annonser

5 tankar om “En liten olycka

  1. Jag har också hanhund och för att få hanhunden rumsren måste du först rasta hunden innan du går in till andra människor och sedan de första 15 min ha hunden under uppsikt för det går fort när de ska ringa in sitt revir. Alla hundar går att få rumsrena men mindre hundar stressar upp sig mera och är inte hanhunden kastrerad bör man rasta oftare både hemma och borta oftare så har man tur när detta också fungerar till slut. Att neja en hund som precis innan tänker tanken är alltså det bästa. Är man osäker på att läsa av hunden så ha den kopplad och låt den ligga bredvid dig borta de första gångerna tills hunden också vänjer sig i andra hem.

    Söt jycke oavsett rumsrenhet eller inte!
    MVH//Sanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s