Syster Ysters Paradis

En tur till syster ysters paradis hann jag och Alice också med så där i sluttampen på semestern. Vädret har ju inte varit det bästa men det sken upp till slut så att vi kunde ha en riktigt mysig systerkväll där ute på ön bara hon och jag (och Alice så klart).

 

Blev en riktigt härlig dag med sol till och från blev det. Kom att tänka på den där reklamfilmen som fanns för ett par år sedan runt midsommar när folk fick springa in och ut hela tiden mellan regnskurarna när de skulle äta sin midsommarmat. Likadant gjorde vi ett par gånger 🙂 Här står syster yster och torkar bordet nere vid sjön för vi hade tänkt äta där – Men då kom molnen och regnet så vi dukade upp på verandan istället.

 

Det blev hur bra som helst och kvällen kom med kräftor, paj och …vin är klart 🙂 . Några otäckingar till mygg hade vi oxå som sällskap men de flesta jagades bort av myggspiralen.

Alice njöt i fulla drag över att vara där och få springa lös och ledig. Kompisar fick hon oxå – massor, i form av fästingar. Trodde i min enfald att de inte skulle gå på henne när hon knappt har något hår med där bedrog jag mig verkligen, plockade nog en så där 15 fästingar på hennes lilla kropp under den tiden vi var där.

 

En tanke på “Syster Ysters Paradis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s