Reflektion vecka 6

Måndag:
Vaknade upp och kände att det var helt okey att det var måndag. Kommer att gå en spännande vecka till mötes. Bekymrad över sonen som gått till en oseriös tatuerare och inte fått den färdig. Han väntade i tre timar från utsatt tid men ingen tatuerare dök upp och sonen fick åka de tre milen hem igen i oförättat ärende.

Tisdag:
Lite seg på morgonen. Iväg till Lindesbergs kommun för att arbeta där under dagen. Massor av snö har det kommit och jag tar den större vägen dit vilken innebär 19 mil i bilen idag. Sonen fick en ny tid hos tatueraren men han dök inte upp idag heller och när sonen väntat fya timmar tog han bussen hem igen. Var upp till gymet med goaste vännen Annica. Handlade på väg hem därifrån och kände mig väldigt effektiv:)

Onsdag:
Idag känns det inte alls kul att gå upp men upp kommer jag. Även idag blir jag tvungen att trotsa snöovädret och arbeta under kvällen i Hällefors kommun, 14 mil i bilen idag. På vägen dit höll jag på att krocka med en buss och ett rådjur, samtidigt och ingen stans att stanna under vägen och varva ner lite bara att fortsätta köra. Bra möte blev det i vart fall 🙂

Torsdag:
Vill inte skrek kroppen på morgonen! Jodå, sa jag. Bara att gå upp. Fick möjlighet att ta ut ett par timmar komp under eftermiddagen och tänkte att den skulle innehålla träning och fikabesök – Glöm det! Sonen hade tänkt annorlunda. Han hade fått tid hos tatueraren och trots mina starka invändningar så gick han inte att stoppa. Idag fick han vänta fyra och en halv timma efter utsatt tid på en tatuerare som inte kom och det var bara för honom att åka hem igen. Oron ligger som en klump i magen. Fikade med bästa Ciara i vart fall – Alltid lika mysigt. När kvällen kom var jag så fylld av spänningar i kroppen att jag inte kunde sova. Positivt var i vart fall att jag fyndade ljusstaken på annons.

Fredag:
En dag i avstämningen tecken och sista förberedelserna inför kursen i helgen avklarades. Hämtade ut mina nya glasögon och två par jeans inhandlades. För övrigt en dag där spänningarna i kroppen känns i varje cell och oron över sonen och den oseriösa tatueraren, som han även idag väntade på i tre timmar, ligger som ett klister och ser till att spänningarna inte minskar. Ett glas rött tyckte jag allt att jag var värd på kvällen men bara ett då jag ska upp tidigt och köra lördag morgon.

Lördag:
Upp i ottan, 05.15, för att bege sig till Lindesberg och hålla i kursen för nya volontärer. Vilken härlig grupp med människor som kompletterade varandra hur bra som helst. Var hemma vid halv sju på kvällen igen, helt uppskruvad så somnade gjorde jag inte förrän strax efter halv fyra på morgonen.

Söndag:
Upp och på’t igen här gick det inte att gräma sig över att jag bara fått någon timmas sömn inte. Tillbaka till Lindesberg och fortsätta utbilda volontärerna =) . Hemma vid 18 tiden på kvällen igen och då var jag hem till goaste dottern Rebecca för hon har varit borta en hel vecka. Sen in till grannstaden Kristinehamn, hämtade Alice hos Ciara och Alexander vid bussen och så hem igen. Kan tala om att jag däckade redan före klockan 22 på kvällen.

Annonser

7 tankar om “Reflektion vecka 6

  1. Härligt med din veckoreflektion!!! ta det lugnt och hoppas att du får en kanonhelg, vi har VABat hela veckan så den var annorlunda än den förra ;-)…. ikväll blir det mys och en brasa. kram

  2. kul grej o rapportera veckan så där kanske man skulle göra istället för o gräma sig över att man inte hinner skriva 🙂

  3. Hej! Kul att du tittade in hos mig så att jag fick titta in hos dig! 🙂
    Jag fyller 42 på lördag och har en 17-årig dotter och en 22-årig son. Ganska lika faktiskt! Men inte helt. 😉
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s